onsdag 12 augusti 2009

12 augusti

haft en bra dag idag.. varit hos bästaste assie och fikat och inte helt otippat bjöd hon på spontanlunch också.. fint det, hon är en go vän hon. typ den bästa kan man säga ;)
emil har varit sin första dag på dagis idag efter ett uppehåll på 10 veckor (!).. gick förvånansvärt bra att lämna han. skönt. som vanligt ville han inte riktigt gå hem när det var dags för det, det är märkligt att de just när man kommer oavsett tid alltid måste göra det och det och det innan de har tid att gå hem. di barna di barna.
fredrik är just nu ute och visar spekulanter vår båt som ligger ute på blocket för försäljning, nu håller jag tummarna på att den blir såld. gör det ni med så kanske detta kan gå vägen!

idag är det som rubriken låter 12 augusti, vilket innebär att det bara är 1 månad kvar tills vi gifter oss. 1 MÅNAD!!! gha tiden bara springer iväg med pirr o nervositet redan nu.. men de hör kommer gå bra och allt kommer vara fixat och klart till dagen D kommer. pirr pirr..

1 kommentar:

  1. Tack själv för idag, det kändes verkligen att det var länge sedan! Är så glad att du finns Fia! Varmar kramar //Assie

    SvaraRadera