fredag 13 mars 2009

fredag och lite till

återigen föreläsning i motala, en bra föreläsning som vi dock kunde varit mkt mer engagerade i än vi var.. men kul hade vi ska ni veta! idag har vi fotat august o love tillsammans på deras månads dag, august blev 2 mån och min love 4 mån. så sandra om du har lust så skicka gärna över nån bild om de blev nån bra!
på tal om 4 månader så är jag en sån mamma som tycker de e kul med lite nytt i barnens utveckling, och som rekomendationerna lyder så kan man börja ge bebisar smakportioner när det är minst 4 mån, sagt och gjort. idag åt lilla love en halv smakportion gröt, det var allt lite läskigt, men hmm jaa lite gott också, de e allt roligt att se de små minerna. både kamera och videokamra dök upp, hade tänkt lägga in en bild här men har inte orkar ladda över till datorn ännu.
annars så är de ju fredagen den 13:e idag, precis som förra månaden så infaller sej den 13:e på en fredag. tänk vad de är många människor därute i landet som säkert inte vågar göra nåt idag just för att de är en så skrockladdad dag. stackars dom, själv kör jag på som vanligt! t.o.m. att det är en liten bättre dag idag än andra då vi fick G på vår examinationsuppgift som vi gjorde i förra kursen, hurra hurra va vi e bra!

trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar